Uitgeverij ManagementMedia, bekend van onder andere PRINTmatters, zet GrafischGolfen voort. Dit zomerse toernooi geldt als hét Benelux golfevenement voor de grafische industrie. 

GrafischGolfen werd vele jaren succesvol georganiseerd door Jörgen Rietveld, algemeen directeur van hubergroup Benelux. Hij zocht een passende partij om het grafisch golfevenement voort te zetten en kwam daarbij uit op ManagementMedia. Naast het uitbrengen van de titels Entree Magazine, Verpakken Magazine, Verpakkingsmanagement en PRINTmatters, organiseert ManagementMedia ook een aantal evenementen zoals de Entree Awards, de NL Packaging Awards, het NL Packaging Event en de Vakdag Print & Sign. Daar mag de uitgeverij nu dus ook GrafischGolfen aan toevoegen. 

‘Feest om te organiseren’
Jörgen Rietveld: ‘De acht edities van GrafischGolfen waren een feest om te organiseren. Dat het toernooi nu door ManagementMedia gecontinueerd wordt, betekent dat GrafischGolfen als naam en event blijft voortbestaan. Ik speel zeker mee, en ook blijft hubergroup als sponsor aan het toernooi verbonden’. Mike Velleman, directeur van ManagementMedia: ‘Al jaren heb ik met veel plezier meegedaan aan GrafischGolfen en we zullen het mooie toernooi met veel enthousiasme voortzetten’.

Leuk netwerkevenement
GrafischGolfen wordt gezien als één van de leukste netwerkevenementen van de grafische industrie. Iedereen die golft en werkzaam is in deze bedrijfstak kan zich inschrijven voor het toernooi. GrafischGolfen vindt plaats op vrijdag 28 juni 2019. Meer nieuws over het evenement volgt op de Vakdag Print & Sign op 6 februari 2019, in het NBC in Nieuwegein.