Golf is bij uitstek het spel van de regels. En hoewel wij GrafischGolfen zo open en spontaan mogelijk willen laten, moeten wij op basis van ervaringen van voorgaande jaren rond inschrijving en deelname een aantal afspraken duidelijk maken.

Regel nummer 1: speel de bal zoals hij ligt. Regel nummer 1a: voor deelname aan GG dien je grafisch te zijn.

Net als afgelopen jaren verloopt de betaling online, en is je inschrijving definitief nadat je per iDeal het inschrijfgeld hebt voldaan. Per e-mail ontvang je uiteraard een factuur voor de administratie. De inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij annuleringen tot 1 mei kunnen wij het inschrijfgeld restitueren. Daarna is dat helaas niet mogelijk.

Voor niet-sponsors moeten we het aantal deelnemers per bedrijf limiteren tot 3. Op deze manier stellen we zoveel mogelijk mensen en bedrijven in staat deel te nemen aan ons toernooi. Ook voor de sponsors zo aardig.
GrafischGolfen heeft plaats voor maximaal 96 spelers. Alle voorgaande edities hebben wij dit aantal spelers met gemak gehaald; we zijn elk jaar snel uitverkocht!
De organisatie houdt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen een inschrijving te annuleren. Uiteraard ontvangt u dan uw inschrijfgeld retour.

Ter informatie, de organisatie regelt GrafischGolfen ‘om niet’, sponsort net als alle andere partijen en betaalt ook gewoon inschrijfgeld.

Door deelname aan GrafischGolfen ga je akkoord met onze huisregels. Je geeft ons toestemming om je deelname via onze site onder ‘deelnemers’ aan te kondigen. Je bent akkoord dat wij je foto publiceren in de speciale GG krant na afloop van het toernooi.

Dan nog iets over de spelregels tijdens GG19:

We spelen in een low handicap categorie (0-21) met 3/4 handicap verrekening, en een high handicap categorie (21,1-36) allen startend met playing handicap 18. Mocht je handicap in de komende maanden veranderen, dan kan je dat zelf in je GG account aanpassen.

Door je in te schrijven voor GrafischGolfen verklaar je akkoord te gaan met bovenstaande proza.
Zo. Kunnen we het nu weer over leuke dingen hebben 🙂

Tot 28 juni 2019 op Golfbaan De Maastrichtse, tijdens de negende editie van GrafischGolfen!