Golf is bij uitstek het spel van de regels. En hoewel wij GrafischGolfen zo open en spontaan mogelijk willen laten, moeten wij op basis van ervaringen van voorgaande jaren rond inschrijving en deelname een aantal afspraken duidelijk maken.

Regel nummer 1: speel de bal zoals hij ligt. Regel nummer 1a: voor deelname aan GG dien je grafisch te zijn.

Net als afgelopen jaar verloopt de betaling online, en is je inschrijving definitief nadat je per iDeal het inschrijfgeld hebt voldaan. Per e-mail ontvang je uiteraard een factuur voor de administratie. De inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij annuleringen tot 1 mei kunnen wij het inschrijfgeld restitueren. Daarna is dat helaas niet mogelijk.

Voor niet-sponsors moeten we het aantal deelnemers per bedrijf limiteren tot 3. Op deze manier stellen we zoveel mogelijk mensen en bedrijven in staat deel te nemen aan ons toernooi. Ook voor de sponsors zo aardig.
GrafischGolfen heeft plaats voor maximaal 96 spelers. Alle voorgaande edities hebben wij dit aantal spelers met gemak gehaald; we zijn elk jaar snel uitverkocht!
Uiteraard heeft vrijwel elke onderneming meerdere handelsnamen, BV’s onder een holding. Wij verwachten jullie medewerking en begrip dat we het aantal deelnemers voor niet sponsors limiteren tot 3, en we spreken de hoop uit dat jullie geen creativiteit gaan aanwenden om alsnog meer mensen op de startlijst te krijgen.  
De organisatie houdt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen een inschrijving te annuleren. Uiteraard ontvangt u dan uw inschrijfgeld retour.

Ter informatie, de organisatie regelt GrafischGolfen ‘om niet’, sponsort net als alle andere partijen en betaalt ook gewoon inschrijfgeld. 

Dan nog iets over de spelregels tijdens GG17:

We spelen in een low handicap categorie (0-21) met 3/4 handicap verrekening, en een high handicap categorie (21,1-36) allen startend met playing handicap 18. Mocht je handicap in de komende maanden veranderen, dan kan je dat zelf in je GG account aanpassen.

Door je in te schrijven voor GrafischGolfen verklaar je akkoord te gaan met bovenstaande proza.
Zo. Kunnen we het nu weer over leuke dingen hebben 🙂

Tot 30 juni 2017 op Golfbaan Lauswolt, tijdens de zevende editie van GrafischGolfen!