Abonneren  Inloggen
Van onze partner Sidekix

Meer dan alleen print

22 september 2021

Van printleveranciers worden tegenwoordig steeds meer aanvullende diensten verwacht dan alleen het leveren van druk-en printwerk. Sidekix ziet, zeker bij grote opdrachtgevers, de behoefte ontstaan om de complete uitvoering van een marketingactie, uit te besteden aan één leverancier. Marketing Fulfilment noemen we dat.

Tim van Heukelom marketing manager bij Sidekix

Marketing fulfilment

Marketing fulfilment betekent dat praktisch alle uitvoerende werkzaamheden (dus niet de creatieve concepten) van een marketingactie worden uitbesteed aan een derde partij. Niet alleen het printwerk, maar ook zaken als projectmanagement, de inkoop van campagnematerialen, opslag en verzendingen, online flows, het klantcontact, het campagnemanagement en de social media. Tijdens de Vakdag Print & Sign licht Tim van Heukelom, marketing manager bij Sidekix, deze behoefte aan end-to-end-partners in de printwereld toe.

Registreer je gratis voor de Vakdag

Sidekix op de Vakdag

Print kan niet meer zonder online en online kan niet zonder print. Welke diensten en expertise heb je als printer nodig om ook in de toekomst klanten aan je te blijven binden? Door een opdrachtgever echt te ontzorgen. Zodat deze zich volledig kan focussen op de campagnestrategieën en het ontwikkelen van nieuwe concepten en markten… Dat vraagt nogal wat van jouw kennis en kunde en de bereidheid om out-of-je-eigen box te denken. Online marketeers hebben meestal weinig met drukwerk en drukkers hebben weer nauwelijks affiniteit met zaken als conversie en retentie. Papieren mailings worden met QR codes online campagnes. Consumenten die op een website de nieuwe keukencatalogus bestellen gaan eerder naar de showroom als ze een mooi gedrukte catalogus op de deurmat ontvangen dan bij een bladerbare pdf in de mailbox. Kom tijdens de Vakdag langs op de stand van Sidekix om te zien welke hardware, software en expertise nodig is om beide werelden te verenigen.

Over Sidekix

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen ze samen met klanten voor een impactvol klantcontact bij de doelgroep. Sidekix is ervan overtuigd dat alleen marketingcampagnes waarin offline- én onlinekanalen gecombineerd worden met live klantcontact, leiden tot de beste resultaten. De klantervaring en klantreis zijn daarin leidend en eisen dat het niveau van de serviceverlening continu hoger en beter wordt. Sidekix helpt klanten om hun verhaal een boost te geven en neemt daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Op het vlak van direct mail, maar ook marketing fulfilment, webwinkel logistiek en als contact center. Sidekix werkt voor partijen als de Nationale Postcode Loterij, KPN, Swiss Sense, Pathé Thuis en Swinkels Family Brewers.

Over de Vakdag Print & Sign

op 12 oktober vindt de de Vakdag Print & Sign 2021 plaats in Nieuwegein. Het belooft weer schitterend te worden! Een volle beursvloer, een Masterclass Geluk van Guido Weijers, de avonturen van John van Zweden met o.a. Swansea City, en nog liefst acht andere sessies maken dit een dag die je niet wilt missen! Geheel met verzorgde lunch, borrel en diner. Dit alles inbegrepen bij jouw gratis ticket! Registreer je snel en bemachtig een plaats bij de sessies die jij wilt bijwonen. Per sessie is er namelijk maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.

Gratis registreren voor de Vakdag