Abonneren  Inloggen

Geen Viscom, wel PSI-beurs

22 december 2022

Van 10 t/m 12 januari 2023 vindt in de Messe Düsseldorf de PSI-beurs plaats. De jaarlijkse vakbeurs van het Promotional Product Service Institute (PSI) richt zich op – vaak bedrukte – promotionele en wervingsgoederen.

Deze beurs vond voorheen gelijktijdig plaats met Promotex (kleding als promotiemiddel) en Viscom (waar print- en sign-mogelijkheden, inclusief apparatuur, werden getoond). Per 2023 is Promotex in PSI geïntegreerd en zal er nog een kleiner aantal standhouders van de signbeurs Viscom te vinden zijn. De organisator verwacht zo’n 400 exposanten verdeeld over 2 hallen. Vanwege de beperkte reismogelijkheden vanuit Azië is een inschatting van het bezoekersaantal lastig. Voorheen lag dat rond de 15.000 man. Tweederde van de bezoekers bestaat uit distributeurs van promotionele goederen, gevolgd door reclame- en marketingbureaus en (print)serviceproviders (15%) en producenten en importeurs van promotionele goederen.

Bezoek de website voor meer informatie.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de grafische wereld