Abonneren  Inloggen

Strategische samenwerking Komori en AtéCé voor distributie K-Supply

12 mei 2023

Tijdens het Komori Open Huis werd de strategische samenwerking tussen Komori Europe en AtéCé Graphic Products aangekondigd. Deze samenwerking houdt in dat AtéCé de volledige ‘sourcing’, distributie en productie van het Komori K-Supply-productenportfolio binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika gaat verzorgen.

‘We zijn verheugd om samen te werken met AtéCé om onze hoogwaardige producten dichterbij onze EMEA klanten te brengen", zegt Ulrich Sause, Chief Commercial Officer van Komori Europe. ‘AtéCé geniet op de internationale markt een goede bekendheid en heeft veel kennis van de lokale grafische industrie. Hun expertise en ervaring zullen ons helpen om onze klanten beter van dienst te zijn en aan hun behoeften te voldoen.’

Het partnership houdt in dat AtéCé verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling en distributie van het productportfolio van K-Supply, waaronder drukinkten, offsetplaten, wasdoekrollen, rubberdoeken, perschemicaliën, dispersie- en UV-lakken en meer. AtéCé levert ook technische ondersteuning en training aan lokale Komori-distributeurs en eindgebruikers.

‘We zijn vereerd om samen te werken met Komori en samen de positie van K-Supply-producten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verder uit te bouwen’, aldus Wim van Mastrigt, business development manager bij AtéCé. ‘We delen dezelfde toewijding op het gebied van productinnovatie, kwaliteit en klanttevredenheid en we geloven dat deze samenwerking nieuwe kansen biedt voor beide bedrijven en vanzelfsprekend voor onze gezamenlijk klanten.’ 

Foto boven: v.l.n.r. Ulrich Sause (Komori), Bert Schelhaas (AtéCé), Eiji Kajita (Komori) en Wim van Mastrigt (AtéCé). Foto gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto


Iedere week het laatste grafische nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters