Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Hoe printbedrijven innoveren met MultiPress

22 mei 2023

De printindustrie staat bekend om zijn creativiteit en innovatieve producten. Deze bedrijven zijn meesters in visuele communicatie. Maar in het huidige bedrijfslandschap is het niet voldoende om alleen een geweldige productinnovator te zijn. Printbedrijven moeten ook innovatief zijn in de manier waarop ze hun operaties beheren. Maar hoe ga je daarmee om?

✓ Innovatie gaat verder dan producten

We bedoelen hiermee het omarmen van nieuwe technologieën en tools die administratieve taken stroomlijnen, workflows automatiseren en logistiek en transportbeheer optimaliseren. Hierdoor behalen printbedrijven een concurrentievoordeel en positioneren zichzelf zo als marktleiders. Bovendien helpt innovatieve bedrijfssoftware deze bedrijven nieuwe bedrijfsaspecten te ontwikkelen, zoals eBusiness-mogelijkheden die nieuwe inkomstenstromen openen en een breder scala aan klanten kunnen aantrekken.

Benieuwd hoe de innovatieve workflowsoftware MultiPress jouw printbedrijf efficiënter kan maken? Lees hier verder.