Abonneren  Inloggen
Van onze partner Prindustry

Verzorg het hele communicatiepakket voor klanten als GGZ samen met Prindustry

23 juni 2023

GGZ, Pathé, Kindergarden… het zijn drie mooie voorbeelden van bedrijven waarvoor Prindustry samenwerkt met grafische partners. Deze klanten willen hun communicatiematerialen volledig geautomatiseerd beheren, creëren en bestellen. De diversiteit en complexiteit van die producten – én van IT – groeit echter behoorlijk.

Daarom is een softwarespecialist als Prindustry er. Prindustry zorgt voor het geautomatiseerde communicatieportaal en de grafische partner kan zich focussen op de communicatieproductie.

Een voorbeeld van een brandportal van Prindustry

De software voor het communicatieportaal noemt Prindustry de Brandportal. Een Brandportal is er voor het beheer, de creatie en de inkoop van alle communicatie. Drukwerk en online media. Interne en externe partijen kunnen vanuit elke locatie met één bron werken. Elke gebruiker kan andere rollen en rechten krijgen.

Brandportal zorgt voor beheersbaar communicatieproces GGZ

De klantcase van GGZ Friesland laat zien hoe een bedrijf tijd en geld bespaart door communicatie te automatiseren.

‘Onze communicatieafdeling werd altijd overspoeld met ontwerpvragen vanuit al onze GGZ-locaties. Zo heeft iedereen voortdurend nieuwe visitekaartjes nodig. Deze vragen hebben we gestandaardiseerd met huisstijl templates die de medewerkers zelf kunnen aanpassen’, vertellen Inge Postma en Marco Kuipers van het communicatieteam van GGZ Friesland. ‘Ruim 160 medewerkers van 11 GGZ-submerken loggen nu dagelijks in op onze Brandportal om het drukwerk zelf aan te passen en meteen te bestellen.’

‘Als een gebruiker inlogt, staan er kant-en-klare producten klaar om per GGZ-merk te bestellen. Dat betekent dat iedere medewerker niet eerst zelf alle drukwerkopties hoeft te selecteren, maar dat keuzes als de juiste papiersoort of het formaat zijn voorgeselecteerd. Ook zijn de huisstijlrichtlijnen van dat GGZ-merk in de ontwerptemplates vastgesteld. Zo is er altijd consistentie. Bij enkele producten worden de locatiegegevens automatisch ingevuld, zoals bij het briefpapier. Voor andere producten staan sjablonen klaar waarin enkele variabelen kunnen worden aangepast, zoals bij de visitekaartjes. De standaard opdrachten gaan direct door naar de drukkerij.’

Lees hier meer over de klantcase van GGZ Friesland