Abonneren  Inloggen

Binden of loslaten

31 oktober 2023

Ondanks aanhoudende personeelskrapte en voorspellingen van blijvende druk op de arbeidsmarkt, is het essentieel om je personeel zorgvuldig te managen. Houd ze gemotiveerd, speel in op hun vaardigheden, zorg voor een helder ontwikkelingsbeleid en benadruk duurzame inzetbaarheid. Maar durf ook los te laten als de match er niet meer is en het functioneren ondanks alle inspanningen afglijdt, adviseert John Koekenbier van Dienstencentrum.

‘Binden of loslaten; hoe pak je dit aan zonder kostbare fouten te maken die veel geld kosten? Je staat vaak alleen in dit soort situaties, terwijl je juist dan wel wat hulp kunt gebruiken. Ga je nu pas het adviesbureau of advocaten- kantoor bijpraten? Kost veel tijd en geld! Het is dan verleidelijk om de situ- atie toch nog even af te wachten, uit te stellen, of zonder professionele hulp zelf een oplossing te zoeken.

Het Dienstencentrum springt daarop in met ondersteuning: DirectSupport. Met een abonnement krijg je direct support van een team specialisten voor ondersteuning bij zaken als personeelskwesties, juridische zaken, beleidsmatige vragen, conflictbemiddeling, een bedrijfsreglement opstellen of bedrijfsprocessen verbeteren. Voor een klein bedrag per medewerker staan wij direct “aan” en bieden professionele ondersteuning en een oplossing voor je probleem. Veilig, vertrouwd en discreet en tegen een gunstig tarief. DirectSupport, zodat je er niet langer alleen voor staat!’

John Koekenbier is directeur van Dienstencentrum. Kijk op www.directsupport.nu voor meer informatie, mail naar j.koekenbier@dienstencentrum.com of bel 020-5435688.