Abonneren  Inloggen

SCREEN verkoopt honderdste Truepress LABEL 350UV SAI-pers

8 maart 2024

SCREEN heeft de mijlpaal van de wereldwijde verkoop van 100 Truepress LABEL 350UV SAI-persen bereikt, drie jaar nadat het SAI-model werd gelanceerd.

De eerste Truepress LABEL 350UV SAI werd in december 2020 aangekocht door de Italiaanse drukkerij Grafiche Pradella. Drie jaar later werd de 100e SAI-machine ook in Italië verkocht, toen Impronta Digitale een Truepress LABEL 350UV SAI-E 5-kleurenpers kocht voor zijn groeiende labelactiviteiten. Sindsdien heeft SCREEN extra machines verkocht in Groot-Brittannië, Noord-Afrika, Turkije en andere Europese landen, en er zijn nog meer verkopen in voorbereiding.

‘Onze klanten en wij zijn enthousiast over het succes van deze etikettenpers. We hebben deze in december 2020 geïntroduceerd om labelprinters te voorzien van een breder kleurengamma, gecombineerd met de kenmerkende robuuste technologie waar onze labelpersen om bekend staan’, zegt Carlo Sammarco, Business Development Director SCREEN Europe.

Kleurrijk

De SCREEN Truepress LABEL 350UV SAI-serie bouwt voort op de PLUS-reeks. Het Japanse woord ‘sai’ betekent ‘kleurrijk’. In februari 2022 werd de SCREEN Truepress LABEL 350UV SAI-S door de European Digital Press Association uitgeroepen tot “Beste labelprinter”. De machine print op substraatbreedtes tot 350 mm, met een printsnelheid tot 60 meter per minuut.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief