Abonneren  Inloggen

Practicum Print Management BV en Drukkerij de Toekomst BV bundelen hun krachten

10 juli 2024

Practicum Print Management uit Soest en Drukkerij de Toekomst uit Hilversum bundelen hun krachten. Daarmee willen beide bedrijven hun positie als leveranciers van druk- en printwerk verstevigen en hun continuïteit in de markt versterken. De ondernemingen zullen voorlopig zelfstandig opereren, om op lange termijn samen verder te gaan op de locatie van de Toekomst.

‘Ik ben erg blij met deze krachtenbundeling’, zegt Gertjan Martens, directeur van Practicum Print Management. ‘Dit is echt goed nieuws voor onze klanten en onze medewerkers. Met deze stap is Practicum helemaal klaar voor de Toekomst.’ ‘De slimme printmanagement-aanpak van Practicum Print Management samen met onze eigen duurzame grafische productie is een prachtige combinatie’, aldus Nic Roos, directeur van de Toekomst. ‘We zijn zeer verheugd om te gaan samenwerken met Gertjan en zijn complete team!’


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief