Abonneren  Inloggen

Client Service Manager

  • Koninklijke Drukkerij Em. de Jong
  • Voltijd
  • Baarle-Nassau
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Koninklijke Drukkerij Em. de Jong
Locatie Baarle-Nassau
Postcode 5111 HJ
Land Nederland

Word jij enthousiast van het realiseren van een optimale klantbeleving? Vind jij het een uitdaging om vanuit de binnendienst nieuwe relaties op te bouwen en bestaande relaties uit te breiden? Staat persoonlijk contact bij jou hoog in het vaandel? Dan ben jij de client service manager waar wij naar op zoek zijn!

In deze functie zorg jij ervoor dat klanten optimaal bediend worden, draag je zorg voor het behoud van onze bestaande klanten en bouw je waar mogelijk de samenwerking uit. Zo ben je onder meer bezig met het ondersteunen van het verkooptraject, het geven van technische adviezen aan bestaande accounts, het verzorgen van een commerciële overdracht, het afhandelen van klachten, het bewaken van de lopende contracten en het bieden van commerciële ondersteuning bij collega’s.

Wie zijn wij?

Jaarlijks 300.000 ton papier, 60.000 drukorders, en oplages tot wel 30 miljoen! Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Wij hebben een groot, ultramodern machinepark.

Bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong moet jij je op je gemak voelen. Dat betekent dat je van ons een goed salaris krijgt, en dat jouw secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zodat jij er zo comfortabel mogelijk bij zit. En je mag daarbij van ons verwachten dat we flexibel zijn en oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dat de deur altijd in alle lagen van het bedrijf voor jou open staat, en dat de werksfeer prettig, informeel en veilig is. Het echte geheim achter ons succes: onze loyale, betrokken collega's. Iedereen, van het management tot aan de werkvloer, is bij ons even belangrijk. Werk je bij ons, dan werk je samen met 1300 anderen in Nederland, België en Duitsland, die dagelijks alles op alles zetten om te excelleren.

Wie zoeken wij?

· Minimaal HBO werk- en denkniveau.

· Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur affiniteit met vellen drukwerk.

· Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands).

· Je beschikt over een commercieel vermogen.

· Beheersing van de Duitse, Engelse en Franse taal is een pré.

Wat bieden wij?

· Een baan bij een bijzonder familiebedrijf

· Een goed salaris

· Uitstekende arbeidsvoorwaarden

· Een team met enthousiaste collega’s en een informele werksfeer

Interesse?

Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Heb je vragen, dan kun je ook een Whatsappbericht sturen naar 06-29316594.

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen